Kwaliteit

NVO en NRO

De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) behartigt sinds 1986 de belangen van de osteopathie in Nederland. De organisatie maakt zich onder andere sterk voor wetenschappelijke onderbouwing van de behandelmethode. 

Het is belangrijk dat u er van op aan kunt dat uw osteopaat bekwaam is en voldoet aan normen die de overheid, uw verzekeraar en de beroepsgroep osteopathie aan uw zorgverlener stellen. Het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) draagt zorg voor de registratie van osteopaten en houdt toezicht op nascholing en de praktijkvoering. U herkent een NRO geregistreerde osteopaat aan de titel D.O.-MRO. Dit is een gedeponeerd merk en geeft garantie dat u met een NRO geregistreerde osteopaat te maken heeft.

Alle osteopaten binnen onze praktijk zijn osteopaat D.O.-MRO en voldoen aan deze eisen en zijn geregistreerd bij NVO en NRO. 

https://www.ser.nl/-/media/ser..

Wetenschappelijke onderbouwing

Osteopathie staat steeds vaker positief in de belangstelling. Niet alleen van verwijzers en patiënten, maar ook van beleidsmakers en verzekeraars. Het verder uitbreiden van de wetenschappelijke onderbouwing van de osteopathie is daarom van essentieel belang. SWOO Stichting Wetenschappelijk Osteopathisch Onderzoek» realiseert dit via onderzoek en het beschikbaar maken van relevante literatuur.© Copyright Osteopathie Verhoeven | Aangesloten bij NRO