Onze osteopaten

Onze praktijk bestaat uit professionals die passie voor het vak osteopathie hebben en die graag hun kennis en ervaring inzetten om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen.
Koen Verhoeven Osteopaat D.O.-MRO
Koen Verhoeven Osteopaat D.O.-MRO
Nele Buyssens Osteopaat D.O. -MRO
Nele Buyssens Osteopaat D.O. -MRO
Alex Noteboom Osteopaat D.O.-MRO
Alex Noteboom Osteopaat D.O.-MRO
Daan van der Pluijm Osteopaat D.O. -MRO
Daan van der Pluijm Osteopaat D.O. -MRO

Koen Verhoeven

Koen Verhoeven werkte vanaf 1993 als fysiotherapeut. In deze periode begeleide hij diverse top-sportteams zoals PSV handbal en Basketbal. Na werkervaring te hebben opgedaan in zowel binnen als buitenland (Ned. Antillen en USA), besefte hij dat er meer oorzaken voor klachten zijn dan de fysiotherapeutische benadering toelaat. Het zien van de mens als één functionerend geheel sloot aan bij de gedachtegang van de Osteopathie. Koen startte zijn 5-jarige beroepsopleiding Osteopathie aan het college Sutherland /NAO te Amsterdam. Na een jaar co-schappen te hebben gelopen in het IMC in Amsterdam ronde hij na het verdedigden van zijn thesis over het onderwerp "Whiplash" zijn studie in 2003 af. Daarna startte hij direct zijn praktijk voor Osteopathie in Boxtel. Januari 2007 is de praktijk uitgebreid met locaties in Oirschot en Hilvarenbeek. Naast de osteopathische behandeling van volwassene, zwangere en sporters, is Koen deskundig en gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen. Middels uitgebreide bijscholing heeft hij zich extra verdiept in het behandelen van baby’s en kinderen.  Daarnaast neemt Koen, jaarlijks, deel aan diverse bij en na scholingsactiviteiten voor de verschillende doelgroepen, door middel van postacademisch onderwijs in binnen- en buitenland.

Koen Verhoeven is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Nele Buyssens

Na haar middelbare school periode twijfelde Nele of ze dierengeneeskunde of osteopathie wilde gaan studeren. Na succesvol behandeld te zijn door een osteopaat raakte zij nog meer gefascineerd door het vak osteopathie. Zij startte dan ook de 5- jarige opleiding voor osteopathie aan het IAO te Gent waarvoor ze in 2006 afstudeerde met haar thesis “het effect van schedelbehandeling op de concentratie bij kinderen met leerproblemen. Nadien werkte Nele in verschillende praktijken zowel in België als in Nederland.

Sinds 2007 is zij zowel in de praktijk in Boxtel als Oirschot werkzaam. Gezien haar grote interesse in het behandelen van baby’s en kinderen startte zij vervolgens de 2-jarige opleiding “osteopathie bij kinderen.” In 2009 ronde zij deze opleiding succesvol af. Als geregistreerd osteopaat volgt Nele regelmatig bij- en nascholingen in binnen en buitenland om zichzelf te blijven ontwikkelen binnen het vak osteopathie. In de praktijk behandeld Nele zowel baby’s, kinderen, volwassene als zwangere vrouwen. Aangezien elke klacht verschillende oorzaken kan hebben heeft dus ieder persoon een unieke aanpak nodig. Dat maakt voor Nele de osteopathie zo boeiend.

Nele Buyssens is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Alex Noteboom

Alex Noteboom is opgegroeid met osteopathie. Zijn ouders hebben beiden fysiotherapie gestudeerd waarna zijn vader verder studeerde tot osteopaat. Hoewel zijn ouders in de gezondheidszorg werken koos Alex destijds om na de middelbare school naar het IVA Driebergen te gaan, een managementopleiding met accent op auto’s. Nadat hij afstudeerde en in de autobranche werkte, kwam hij er al snel achter dat dit niet de branche was die hem gelukkig maakte en dat hij toch zijn ouders wilde volgen in de gezondheidszorg. Zo maakte hij de switch van zijn leven door in België fulltime osteopathie te gaan studeren. Hij studeerde af in 2016 met een onderzoek naar het effect van osteopatische behandelingen op een Thoracic Outlet Syndrome. Hierna is Alex meteen gaan werken als osteopaat en begonnen met een post graduate opleiding: osteopathie bij kinderen.

Alex vindt osteopathie zo interessant, omdat van jong tot oud geholpen kan worden met zeer uiteenlopende klachten. Waar voor de klassieke geneeswijzen klachten soms onbegrepen blijven, kan met osteopathie een zeer goed resultaat geboekt worden.

Alex Noteboom is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Daan van der Pluijm

Daan van der Pluijm is geboren in 1981 in het Brabantse dorp Raamsdonk.  Hij is een fanatiek sporter (voetbal en fitness) en hier ligt ook zijn affiniteit met het behandelen als therapeut. In 2007 studeerde hij af als fysiotherapeut aan de Hoge School van Breda. Vervolgens heeft hij ruim 10 jaar als fysiotherapeut gewerkt in verschillende particuliere praktijken. Als fysiotherapeut heeft hij veelvuldig met sporters gewerkt. Hij verzorgde 4 jaar de fysiotherapeutische begeleiding van voetbalclub FC Den Bosch, van zowel de jeugd als de selectieteams. Hij ervaarde echter een gemis. Om zijn kennis, inzichten en vaardigheden uit te breiden startte hij daarom met de vijfjarige parttime opleiding Osteopathie aan de I.A.O. te Gent (International Academy of Osteopathy). Er ging direct een wereld voor hem open. In 2017 heeft hij deze opleiding met succes afgerond en is hij direct gestart als osteopaat. Zijn expertise ligt naast het behandelen van sporters in het behandelen van volwassene met uiteenlopende problematiek.
Als osteopaat volgt hij regelmatig bij- en nascholingen in binnen en buitenland om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij zich momenteel aan het bijscholen op het gebied van osteopathie bij baby’s en kinderen. 
Daan hoopt u binnenkort op de praktijk te kunnen verwelkomen om u van uw klachten af te kunnen helpen.

Daan van der Pluijm is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).Deelnemer van regionaal samenwerkingsverband