Over ons
  • Koen Verhoeven

    Koen Verhoeven

Koen Verhoeven werkte vanaf 1993 als fysiotherapeut. In deze periode begeleidde hij diverse top-sportteams zoals PSV handbal en basketbal en heren hockeyteam van Oranje zwart. Na ruime werkervaring te hebben opgedaan in zowel binnen als buitenland (Ned. Antillen, Verenigde Staten), besefte hij dat er meer oorzaken voor klachten zijn dan de fysiotherapeutische benadering toelaat. Het zien van de mens als één functionerend geheel sloot aan bij de gedachtegang van de Osteopathie. Koen startte zijn 5-jarige beroepsopleiding Osteopathie aan het college Sutherland /NAO te Amsterdam. In 2003 rondde hij deze studie af en verdedigde met succes zijn thesis over het onderwerp “Whiplash.”  Na een jaar gewerkt te hebben als osteopaat aan het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam is hij in 2004 gestart met zijn praktijk voor Osteopathie in Boxtel. De praktijk voor Osteopathie is samen met een huisartsenpraktijk gevestigd in het oude koetshuis te Boxtel. Januari 2007 is de praktijk uitgebreid met een locatie in Oirschot.

Naast de osteopathische behandeling van volwassenezwangere en sporters, is Koen deskundig en ervaren in het behandelen van baby’s en kinderen.

Middels gerichte bijscholing heeft Koen zich extra verdiept in het behandelen van baby’s en kinderen. Daarnaast neemt Koen, jaarlijks, deel aan diverse bij-en nascholingsactiviteiten voor de verschillende doelgroepen, door middel van postacademisch onderwijs in binnen- en buitenland.

Koen Verhoeven is Osteopaat D.O.-MRO en geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie (NRO). Tevens is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Osteopathie (NVO).

Oirschot Spoordonkseweg 11 | tel: 0499-57 77 75 Boxtel Liduinahof 35 | tel: 0411-68 97 14 Hilvarenbeek Groot Loo 3b | tel: 0499-57 77 75 © 2017